Buat sesiapa yang sudi baca,

Hari ini aku berhajat nak dedah apa yang aku tahu tentang rumah lelong. 'Line' rumah lelong ini memang dah jadi makanan aku. Orang kata celik aku, pejam aku, memang bercakap tentang rumah lelong. Hasilnya Alhamdulillah.

Bukan aku nak membangga diri dan riak, tapi aku nak semua dapat ilmu dan rahsia yang aku kongsikan kali ini. Tapi aku nak maklumkan dulu kat sini, kalau serius minat nak buat duit dengan rumah lelong, laman web ini adalah laman web yang betul untuk dilawati. Sebab aku nak kongsi semua strategi, taktik dan kemahiran yang aku ada sejak aku mula akil baligh dalam bidang rumah lelong ini.

Ok. Ini bab nak kenalkan diri. Aku bukan buat ebook ini sebab nak popular dan supaya aku dapat kenalkan diri. Tapi adalah sebab aku nak kita buat duit sama-sama.

Nama aku Shafie Bustan.  Aku dah terlibat dalam bidang ni sejak bertahun lalu. Bermula dari rumah pertama yang aku beli pada tahun 2002 sehingga  pada tahun 2007 aku berjinak jinak dengan rumah lelong pula. Dari dulu hingga sekarang , portfolio pelaburan aku memang dalam bidang hartanah. Aku suka dan aku akan suka sampai bila bila..

Aku suka pelaburan hartanah, masa aku lebih flexible. Aku bebas kemana mana tanpa ada halangan dari sesiapa. Ini lah yang dinamakan FREEDOM. Bebas pergi ke tempat yang aku suka tanpa perlu dapatkan kebenaran dari sesiapa pun !!! 

Sebelum ni aku hanya berkongsi info-info asas sahaja di blog utama aku. Aku dikenali sebagai Pie2020.

 

 

 

Aku nak kongsikan secara eksklusif.

Dalam masa yang terhad. Hanya pada yang mampu untuk keluarkan kos atas masa dan usaha aku. Ebook yang aku kongsi dari segi kandungan semua, aku jamin.  

Ya aku jamin, jangan risau.

Ini adalah ebook yang memang melimpah ruah! Aku kongsikan juga kan bersama-sama 4 real case study.

Ada tak buku buku hartanah yang kasi real case study? Siap dengan evidence lagi!







Aku tambah lagi beberapa bonus, aku berikan Sample Tenancy Agreement.

 

Voucher Discount RM50 untuk Seminar Hartanah

Aku tak mahu celoteh banyak.

Hanya RM199 sahaja. Sekali seumur hidup!

Sekali bayar dan selain tu aku juga akan jemput semua pembeli aku sertai "Facebook Group" rahsia aku sebagai pelabur hartanah di Malaysia ini. Aku tak cakap kosong. Buktinya kalau sesiapa sudah kenali aku, pasti tahu apa yang aku kongsikan selama ini tak pernah mengecewakan. 

 

Ya! Aku takkan biarkan harga ni kekal lama. Sebaik kuota pembeli yang aku tetapkan penuh, aku akan naikkan harga mungkin kepada RM499 pula.

Ya! Ini betul-betul maklumat dan informasi yang aku yakin sesiapa pun tak boleh kongsi. Sebab ini adalah pengalaman aku sendiri.

Setiap pembeli 'pakej ilmu' ini akan terima:

 Panduan ebook utama A-Z dalam bidang rumah lelong

 Kajian kes yang betul-betul dari pengalaman aku

 Group tertutup yang pasti lebih banyak rahsia aku akan berikan dari masa ke semasa.

 

So, kalau betul-betul dan serius nak masuk 'line' dalam rumah lelong ni, jangan tunggu lagi.

Aku jamin kuota akan penuh pada harga promosi yang aku tawarkan ini.

RM199 untuk belajar bagaimana dapatkan 6 angka dengan rumah lelong dalam masa yang singkat, fikirkan adakah ianya berbaloi?

Tepuk dada, tanya selera...

Tiada paksaan kerana ini peluang yang datang di depan mata.

"Ini Maha Karya!" - Dr. Wan Shah Razali

"Zero to Hero Rumah Lelong!" - Saifulnizam Mokhtar              

"Lagi Pawer Dari Gua!" - Abang Ensem

"Ilmu Ini Sangat Mahal!" - Rohaniah Noor

"Perlu Ada Pada Semua Pemain Rumah Lelong!" - Fendi Artakus aka Mamat


Ya Shafie Bustan! Saya nak beli Pakej Lengkap Sifu Rumah Lelong - Bijak Melabur Edisi Rumah Lelong ini dengan harga RM199.00 sekarang! 

Dengan setiap pembelian Pakej Lengkap ini, pembeli akan menerima 2 OFFER TERHAD iaitu: 

1. ebook Sifu Rumah Lelong - Real Case Study Exposed dan juga

2. ebook Pentingnya Pasif Income - "Jalan Pintas" Bagaimana Mereka Berjaya Dalam Rumah Lelong

 

Kurang Keyakinan Dengan Aku?

Apa kata aku bagi JAMINAN selama 30 hari!

Tempah dan study sekarang! Kalau tak puas hati, aku REFUND.

No problem!

Tapi aku yakin kanduangan perkongsian aku ini benar-benar akan mengejutkan dan membuka mata setiap mereka yang memilikinya.

Jangan pula terlepas harga promosi ini dan akhirnya menyesal!


Kini ada pilihan antara A dan B.

A adalah peluang buat 6 angka terus menerus dengan minat dan fokus kepada rumah lelong.

B pula adalah terus menerus dengan cara yang salah dan teruskan kehidupan seperti hari-hari biasa.

Terpulanglah jalan mana yang kita pilih.

Jika serius, jika yakin dengan aku (Shafie Bustan aka Pie2020) maka pilih lah A kerana ini rahsia dari pengalaman aku sendiri dalam bidang ini.

  • Tak perlu lagi nak try dan error
  • Tak perlu lagi nak kaji info yang belum tentu betul
  • Tak perlu lagi nak cuba-cuba dulu

Tempah, baca dan hanya ikut cara aku. Cara yang telah terbukti berkesan membawa kejayaan dalam rumah lelong!

Yang Benar,

Shafie Bustan
Rumah Lelong Expert

p/s - Produk Sifu Rumah Lelong adalah hasil buah tangan dari aku sendiri. Aku yakin ianya boleh bantu sesiapa sahaja berjaya dalam rumah lelong ini. Jom buat untung besar dengan teknik, strategi dan cara yang aku dedahkan. Klik butang TEMPAH SEKARANG.

p/p/s - Harga RM199 adalah harga promosi. Harga ini tak akan bertahan lama. Jadi apabila harga naik kepada RM499 jangan pula salahkan aku. Bertindak dan buat pesanan sekarang! Jumpa di dalam LIFETIME Support Group nanti.


Hakcipta Terpelihara © 2013 - Sifu Rumah Lelong ::